Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 14:55
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Afleckov Batman sa mal odohrávať v Arkhame. Vo filme by sme preskúmali Bruceove temné stránky osobnosti

Afleckov Batman sa mal odohrávať v Arkhame. Vo filme by sme preskúmali Bruceove temné stránky osobnosti
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Kameraman Robert Richardson prezradil, aké mali s Affleckom plány.

Azda všetci fanúšikovia Batmana sa potešili, keď Warner oznámil, že sólovku Batmana zrežíruje a napíše Ben Affleck. V oboch oboroch má talent a pokiaľ mal mať nad projektom kreatívnu kontrolu, vzbudzovalo to záujem mnohých. Bohužiaľ, veci sa postupne komplikovali až do bodu, kedy Affleck oznámil, že snímku nezrežíruje.

Prizval sa Matt Reeves (posledné dva diely Planéty opíc), ktorý si zároveň prepísal scenár. Posledným klincom do rakvy boli neskôr potvrdené špekulácie, že Affleck s rolou končí. Pretočme o niekoľko mesiacov dopredu a máme tu Roberta Pattinsona ako Batmana, no dnes sa zameriame na to, čo byť mohlo, keby... keby Affleck dokázal rozlúsknuť, ako projekt uchopiť a udržať si vášeň pre rolu. 

Odporúčané
Air Jordan 1 "Shadow Python" od JBF Customs Air Jordan 1 "Shadow Python" od JBF Customs 1. decembra 2013, 19:17

V podcaste pre The Playlist sa kameraman Robert Richardson (s Affleckom natočil už Live By Night) sa rozhovoril o scenári. Ten sa mal zameriavať hlavne na Arkham. Presnejšie povedané, na zločincov a ich psychické problémy (v niektorých prípadoch ich šialenosť). Samozrejme, väčšinu z nich tam poslal práve Batman, takže by sme boli svedkami mnohých zaujímavých rozhovorov a možno aj flashbackov. 

Pripravený bol aj scenár, no zďaleka nebol dokončený a Affleck na ňom tvrdo pracoval. Nikdy ho však zrejme nedokončil do podoby, s ktorou by bol spokojný. Keď si predstavíme hru Arkham Asylum a následne aj jej filmovú verziu, respektíve len niečo podobné, a to v podaní Afflecka, začínajú nám tiecť slinky. V jednom filme sme mohli vidieť pokope Batmanových najväčších nepriateľov. Snáď nám v budúcnosti nejaký režisér splní želania a presunie sa z Gothamu aj do Arkhamu.

Afleckov Batman sa mal odohrávať v Arkhame. Mali sme preskúmať Bruceove temné stránky osobnosti
Afleckov Batman sa mal odohrávať v Arkhame. Mali sme preskúmať Bruceove temné stránky osobnosti
Domov
Zdieľať
Diskusia