Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 16:09
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Dílera drog dostala do väzenia kamera vlastného auta. Nahrala, ako predáva drogy svojim zákazníkom

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Sám proti sebe nešťastne obrátil kameru drogový díler.

Drogový díler usvedčil sám seba. Na palubnej doske svojho žltého Fordu Focus mal totiž pripevnenú kameru, ktorá celý „obchod“ zdokumentovala. Na zázname je vidieť, ako 45-ročný Scott Curtis leští svoje auto. Následne mu zazvoní telefón. „Nevyrábam Valium, iba príslušenstvo,“ povedal. Následne súhlasil s cenou „3 za 25“, informuje The Guardian.

Na približne dvojhodinovom zázname ja aj obchodovanie s drogami. Muža uväznili na dva roky a šesť mesiacov, priznal sa k držaniu a distribúcii návykových látok. Chytili ho už v septembri minulého roka. „Snažil sa čo najlepšie zbaviť dôkazov, ktoré by ho usvedčili. Drogy vyhodil z vozidla a tvrdil, že to všetko bolo pre vlastnú potrebu,“ povedal Steve Woolley z waleskej polície. Zakázané látky u muža našli aj pri domovej prehliadke ešte predtým, ako zhliadli záznam videa z auta.

„Keď sme mu prehrávali jeho vlastné záznamy z kamery, nemohol tomu uveriť. Spočiatku neodpovedal na žiadnu otázku, pričom mal možnosť vysvetliť, čo sa na zázname deje. Dôkazy boli také jasné, že obvinenia prijal. Strávi teda značný čas za mrežami,“ dodal policajt.

Domov
Zdieľať
Diskusia