Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 13:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Učiteľka Lupita Nyong’o vraždí zombíkov a ochraňuje svojich žiakov. Tým nahovorila, že sa hrajú naháňačky

Učiteľka Lupita Nyong’o vraždí zombíkov a ochraňuje svojich žiakov. Tým nahovorila, že sa hrajú naháňačky
Zdroj: Neon/Hulu
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nemŕtvi predsa neexistujú, však?

Lupita Nyong’o získala za svoju rolu v dráme 12 rokov otrokom (2013) Oscara. V úspešnej komiksovke Black Panther stvárnila postavu Nakie, v novom horore Us bojovala proti hrozivému negatívnemu odrazu svojho ja, no a v hororvej komédii Little Monsters bude mordovať armádu zombíkov.

Milovníci zombie filmov sa tak popri pokračovaní akčného Zombielandu Woodym Harrelsonom môžu tešiť na ďalšiu nádielku rozstrieľaných či skonzumovaných mozgov. A i keď sme podobný námet videli skutočne mnohokrát, neexistuje dôvod na to, prečo by nás nemohol pobaviť aj teraz. Upútavka má skrátka čosi do seba. Niekoľko trefných vtipov, litre krvi a skvelá Lupita Nyong’o? Môže byť.

Nyong’o si v snímke zahrá učiteľku malých detí menom Caroline, ktoré budú ohrozovať nemŕtvi túžiaci po várke čerstvých mozgov. Aby ochránila životy svojich žiakov a taktiež ich psychické zdravie, nahovorí im, že nič z toho, čo vidia, nie je reálne. S hraním veselých piesní na ukulele a so sekerou sa teda snaží prebojovať cez armádu zla.

Little Monster premiéroval na slávnom Sundance Film Festival a premiéry vo Veľkej Británii sa dočká 15. novembra (listopad) 2019. Snímku režíroval menej známy Abe Forsythe, ktorý v roku 2016 natočil komédiu Down Under (Australský testosteron).

Little Monsters
Little Monsters
Domov
Zdieľať
Diskusia