Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 13:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Scenárista Rýchlo a zbesilo sľubuje spravodlivosť pre Hana, ktorého zabil Deckard Shaw

Scenárista Rýchlo a zbesilo sľubuje spravodlivosť pre Hana, ktorého zabil Deckard Shaw
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chris Morgan sa v nedávnom rozhovore vyjadril ohľadom postáv Hana a Deckarda Shawa.

Aj keď sa bláznivá séria Rýchlo a zbesilo teší obrovskej obľube po celom svete, mnohých fanúšikov stále trápi situácia okolo postavy Hana (Sung Kang), pričom už od šiesteho dielu sa dožadujú spravodlivosti. Za jeho smrť je totiž zodpovedný Deckard Shaw (Jason Statham), ktorý je od ôsmej časti prezentovaný ako dobrák, no a v Torettovej (Vin Diesel) partii akoby nikomu nevadilo, že to bol práve Deckard, kto ich pripravil o člena „rodiny“.

Scenárista série Chris Morgan (Tokyo Drift, Fast and Furious 4, 5, 6, 7, 8 a Hobbs & Shaw) však v nedávnom rozhovore prezradil, že na Hana rozhodne nezabudli a už v novinke Hobbs & Shaw urobili prvé kroky k tomu, čo bude nasledovať.

Odporúčané
Beyoncé a Drake v nábožensky ladenom klipe Mine Beyoncé a Drake v nábožensky ladenom klipe Mine 18. decembra 2013, 21:27

Milujem, že sa ľudia dožadujú spravodlivosti pre Hana. Sung Kang je skvelý priateľ a postavu Hana zbožňujem. Povedal by som, že príbehový oblúk Deckarda Shawa bude jedným z najzaujímavejších, najcoolovejších a najuspokojujúcejších v celej sérii. Hanovi ale dlhujeme spravodlivosť a to je niečo, o čom sme diskutovali veľmi dlhú dobu. Myslím si, že publikum bude spokojné a malo by vedieť, že sa to blíži,“ uviedol Morgan a pokračoval.

V závere filmu Hobbs & Shaw dokonca zaznejú slová z úst Deckarda smerom k jeho sestre, v ktorých hovorí, že v minulosti urobil veci, ktoré musí napraviť. Táto replika bola napísaná presne kvôli tomu, aby diváci vedeli, že hovorí o Hanovi. Deckard na Hana myslí, trápi ho to a chystá sa to napraviť.“

Deviaty diel Fast and Furious sa už momentálne natáča, no Jason Statham sa v ňom pravdepodobne neobjaví. V pláne je však aj ten desiaty, v ktorom by sa už Deckard Shaw pokojne mohol zodpovedať za svoje zločiny voči Torettovej partii. Za réžiou Rýchlo a Zbesilo 9 stojí Justin Lin (Star Trek Beyond, Fast and Furious 4, 5, 6) a pre viac informácií o snímke klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia