Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 16:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Leto pod Palmou v Novej Cvernovke prináša hudobné zážitky

REFRESHER NOVÁ CVERNOVKA
Uložiť Uložené

Najbližší piatok aj sobota v Novej Cvernovke ponúknu opäť veľmi bohatý hudobný program.

Kultúrne centrum Nová Cvernovka počas prázdnin neoddychuje. Naopak, vo formáte Leto pod Palmou prináša každodenne podujatia rôzneho druhu. Outdoorový program v parku, ktorý dostal názov podľa sila týčiaceho sa nad Račianskou ulicou – Park de Palma, môžu návštevníci zažiť diskusie, premietania hraných i dokumentárnych filmov či koncerty slovenských aj zahraničných interpretov a tanečné DJ sety.

Leto pod Palmou v Novej Cvernovke prináša hudobné zážitky
Zdroj: Nová Cvernovka

Najbližší víkend Leta pod Palmou sa bude niesť v znamení hudby. V piatok 2. augusta
privíta Park de Palma hudobné duo z Kyjeva. Ptakh_Jung vystúpili na Slovensku po
prvýkrát tento rok na Sharpe festivale.

Kapela v zložení Anton Dehtiarov na klávesoch a Volodymyr Babushkin na gitare vznikla v roku 2016. Hudobníci vo svojej tvorbe kombinujú súčasnú hudbu s post-rockom, grungeom, ambientom a noisom. Skladby Ptakh_Jungs sú hudobné romány zložené z bohatých klávesových sekvencií a hlbokého experimentálneho gitarového zvuku plného drámy a kinematografického napätia.

Leto pod Palmou v Novej Cvernovke prináša hudobné zážitky
Zdroj: Nová Cvernovka


Sobotný podvečer, večer a celá noc budú patriť pravidelnej cvernovkárskej house party. Popular je dizajnérske štúdio, ktoré dlhodobo podporuje hudbu.  Súčasťou značky je Popular DJs crew. Počas svojej existencie priniesla na Slovensko mnohé významné osobnosti tanečnej hudby. Nebude tomu inak ani najbližšiu sobotu.

Na party odohrá svoj špeciálny disco DJ set hlava labelu Little Beat Different, ktorý vystúpi pod pseudonymom Old & Rich. Label Little Beat Different sa okrem iných aktivít zameriava na opätovné vydávanie hudby z európskych regiónov, ktorá v minulosti nebola na západných trhoch k dispozícii a má vzácny alebo zabudnutý obsah.

Lineup doplní trenčianska ikona Maroš A. Sabo aka Detekm s jeho letným DJ setom a časť Popular Crew DJs - Rafo, Tasun, Wnchnz.

Domov
Zdieľať
Diskusia