Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 15:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cestujúcich zaskočila letuška, ktorá sa schovávala v úložnom priestore na batožinu. Nenápadne vykúkala do uličky

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Na palube Southwest Airlines mali cestujúci o zábavu postarané.

Nastupovanie do lietadla dokáže byť únavné. Musíš si vyložiť svoj kufor do úložného priestoru, ale ak máš priveľkú batožinu, možno sa ti tam nevojde, alebo tam už ostatní cestujúci napchali toľko kufrov, že nie je dostatok miesta. Ani jedna z týchto možností neplatila na palube letu Southwest Airlines, kam nastúpila Veronica Lloyd, informoval The Independent.

Zaskočilo ju, keď v úložnom priestore zbadala skrývať sa letušku. Aktívna zamestnankyňa tam vyliezla a potom vykukovala na nastupujúcich pasažierov. Veronica svoj zážitok aj s videom zdieľala na Twitteri, kde pridala popis o tom, ako bizarne sa cítila pri pohľade na letušku v úložnom priestore.

Na margo situácie sa stihla vyjadriť aj samotná aerolinka, ktorá sa k úsmevnému momentu postavila odľahčene. „Naši zamestnanci sú známi ukazovaním svojho zmyslu pre humor a výnimočných osobností. V tomto prípade sa jedna z letušiek pokúsila trochu zavtipkovať s nastupujúcimi pasažiermi. Samozrejme, nejde o našu štandardnú procedúru a palubný personál vždy prioritne dbá na bezpečnosť.“

Odporúčané
Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) 15. marca 2024, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia