Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 15:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

O týždeň začína festival Sziget. Príď si užiť koncerty najdrahších interpretov planéty na ostrov slobody

HUDBA POST MALONE
Uložiť Uložené

Jeden z najväčších európskych festivalov otvorí svoje brány 7. augusta.

Festival Sziget je celoeurópskym fenoménom hneď z niekoľkých dôvodov. V srdci hlavného mesta Maďarska sa počas jedného celého týždňa vystriedajú najväčšie svetové hviezdy rôznych žánrov, priestor však dostane aj množstvo vychádzajúcich hviezd a ak na festivaloch rád objavuješ novú hudbu, určite si prídeš na svoje. 

Od 7. augusta sa na ostrove slobody vystriedajú mená ako Foo Fighters, Ed Sheeran, Post Malone, 21 Pilots, Florence + The Machine, Macklemore, Martin Garrix, James Blake, Years & Years, 6LACK, Kodaline a mnoho ďalších. Okrem toho je pripravený aj bohatý sprievodný program, športové aj voľnočasové aktivity a tématické párty mimo hudobných pódií. 

Odporúčané
5 koncertov, ktoré na Szigete 2019 určite nemôžeš zmeškať 5 koncertov, ktoré na Szigete 2019 určite nemôžeš zmeškať 25. júla 2019, 11:14

Zároveň máš posledných pár hodín možnosť zadovážiť si vstupenky za zvýhodnené ceny na oficiálnej stránke. K dispozícii sú aj jednodňové verzie, takže si stačí pozrieť rozpis vystúpení a vybrať konkrétneho headlinera. 

O týždeň začína festival Sziget. Príď si užiť koncerty najdrahších interpretov planéty na ostrov slobody
Zdroj: Sziget Festival CZ/FB
Domov
Zdieľať
Diskusia