Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 10:44
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Opitý muž preliezol ohradu v ZOO a zajazdil si na žirafe. Zviera sa po chvíli nahnevalo a zhodilo ho na zem

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Žirafa dala opilcovi jasne najavo, že na jej chrbte nemá čo robiť.

Kazachstanská polícia momentálne rieši skutočne bizarný prípad zo zoologickej záhrady v meste Shymkent, v ktorej sa opitý návštevník rozhodol preliezť vysoký plot pri ohrade so žirafami. Po tom, čo sa vyšplhal úplne hore, hladil zviera po krku, preliezol oplotenie a nasadol na žirafin chrbát. O prípade informuje portál Metro.

Dlhokrké zviera mužovu prítomnosť najskôr tolerovalo, po chvíli to však už nevydržalo, zatriaslo chrbtom a zhodilo opilca na zem. Nebojácny mladík to však skúšal opäť. Situácia sa zopakovala, avšak tentokrát ho žirafa zhodila omnoho silnejšie a narazil do múru. Vystrašený a doudieraný sa snažil za každú cenu utiecť, no nedarilo sa mu preliezť naspäť.

Po necelej minúte sa však šťastne vrátil k ostatným návštevníkom, ktorí si ho po celú dobu natáčali na telefóny. Polícia potvrdila, že v súčasnosti pátra po zatiaľ neznámom páchateľovi. ZOO v Shymkente je údajne jednou z najpopulárnejších a najnavštevovanejších turistických atrakcií krajine s až 1 500 zvieratami.

Domov
Zdieľať
Diskusia