Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
30. júla 2019, 13:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Starbucks otvorí prvú prevádzku v Žiline už o niekoľko dní

GASTRO STARBUCKS
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Populárna sieť kaviarní pokračuje s rozširovaním do Žiliny.

Už začiatkom roka sme prvýkrát zistili, že sieť kaviarní Starbucks bude smerovať svoje rozširovanie do Žiliny. Vtedy sa na portáli Profesia.sk objavili inzeráty, v ktorých prevádzkovateľ kaviarní hľadal nový personál do Starbucks v žilinskom Auparku.


Dlho však nebolo jasné, kedy by sa mala nový kaviareň otvoriť. Tajomstvo vydržalo až do dnešného dňa, pretože spoločnosť oznámila príchod do Žiliny aj s dátumom otvorenia na svojom facebookovom profile. Kávičkári si na svoje prídu už 15. augusta, kedy je naplánované otvorenie.


Skupinu kaviarní v hlavnom meste tak doplní prevádzka na severe Slovenska. V minulosti sa už objavili špekulácie o pokračujúcom rozširovaní Starbucks do ostatných regiónov krajiny, najväčšiu radosť by z nej zrejme mali obyvatelia Košíc. Obísť by zrejme nemali ani metropoly ako Banskú Bystricu či Trnavu, avšak rozvoj musí prísť postupne.


Keby si mal záujem o kávu Starbucks, ale nežiješ v Bratislave ani v Žiline, na Slovensku už niekoľko rokov môžeš vďaka niektorým čerpacím staniciam kúpiť kávu od známej značky v kelímkoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia