Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 14:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

8-ročného chlapca a jeho matku hodil pod vlak neznámy muž

ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA SMRŤ VLAKY
Uložiť Uložené

Matka vyviazla bez ujmy, no chlapec zomrel.

Ľudia na frankfurtskej stanici si v priebehu dnešného dňa prežili skutočnú hrôzu. Podľa TheLocal.de na danom mieste neznámy muž strčil do matky a jej 8-ročného syna, ktorí skončili pod vlakom. Chlapec zraneniam podľahol. Matka sa v súčasnej dobe nachádza v nemocnici a rozsah jej zranení je neznámy.

Odporúčané
Dispečer RegioJetu Henrich: Počas hurikánu cestujúci vo vlaku nocovali. Za preplnenosť vlakov nemôžeme (Rozhovor) Dispečer RegioJetu Henrich: Počas hurikánu cestujúci vo vlaku nocovali. Za preplnenosť vlakov nemôžeme (Rozhovor) 24. júla 2019, 15:20

Polícia v súvislosti s týmto činom zaistila 40-ročného muža. Podozrivý muž mal podľa tvrdenia polície v pláne pod vlak zhodiť aj ďalšiu osobu, čo sa mu však našťastie nepodarilo. Po incidente sa snažil utiecť, no prítomní ľudia údajného páchateľa zadržali a počkali na príchod ruky zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia