Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 8:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Raper a barber Benzo cestuje len v biznis triede, na letisku ho čaká čierny Mercedes. Vie, ako spraviť screenshot na ženskom tele

HUDBA
Uložiť Uložené

Počúvaj druhú skladbu v podaní dvojice Benzo a Bwayne.

Barbera Benza už snáď nie je potrebné nikomu predstavovať. Priekopník tejto disciplíny na Slovensku v tom najpoctivejšom význame slova už pred pár mesiacmi vydal aj svoj rapový debut s názvom DM, z ktorého vieme, že sa chce hudbou v prvom rade baviť. 

Odporúčané
Barber Benzo zarába 5-krát viac ako pred 5 rokmi. Počúvaj jeho prvý rapový počin Barber Benzo zarába 5-krát viac ako pred 5 rokmi. Počúvaj jeho prvý rapový počin 5. mája 2019, 21:28

Na Pil C-ho koncerte v Bratislave zároveň dostali s kolegom menom Bwayne možnosť prvú vec odprezentovať naživo a my môžeme s čistým svedomím konštatovať, že sa celý klub bavil. Taktiež exkluzívne odpremiérovali novinku Screenshot, ktorá sa teraz dostáva na verejnosť aj s jednoduchým reprezent videoklipom od Aroganta. Hudbu doplnil etablovaný Special Beatz.

Novinka Screenshot opäť pojednáva o Benzovych úspechoch, ku ktorým sa dostal vďaka svojej práci a taktiež sa dozvieš, čo tento titul vlastne znamená. 

Domov
Zdieľať
Diskusia