Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2019, 10:22
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Týraná sučka, ktorú 17-krát postrelili a tehotnú vyhodili na ulicu, momentálne pracuje ako psí terapeut

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Odmala to štvornohá Maggie nemala ľahké. Nielenže je teraz hviezdou Instagramu, konečne tiež zažíva skutočnú lásku.

Krutosť niektorých ľudí nepozná hraníc. Svoje o tom vie aj týraná sučka menom Maggie z Libanonu, ktorá si musela prežiť skutočné peklo na zemi. Jej predošlí majitelia ju totiž pravidelne týrali.

Podľa informácii portálu Unilad ju počas 4 rokov až 17-krát postrelili a potom sa jej zbavili nemilosrdným spôsobom – ubolenú, opustenú a dokonca tehotnú ju nechali priviazanú na ulici napospas smrti.

Jej nový život nastal vtedy, keď ju približne pred rokom objavila zvieracia charita Wild At Heart. Maggie mala na tele až 17 stôp po výstreloch, nehovoriac o strelných zranenia v oboch očiach. Aby toho nebolo málo, jedno ucho mala úplne odrezané a tiež jej bola zistená zlomenina sánkovej kosti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog),

5-ročného psíka si ihneď zamilovala jeho nová majiteľka Kasey, ktorá sa rozhodla adoptovať si opustené zviera a darovať mu nový a lepší život. I keď bol spočiatku problém transportovať psíka z krajiny Blízkeho východu do Veľkej Británie, po šiestich mesiacoch si Maggie konečne našla nový domov.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30

V súčasnosti sa zo sučky stala hotová instagramová hviezda. Na oficiálnom profile má totiž už viac ako 153-tisíc sledovateľov a toto číslo vďaka jej silnému a emotívnemu príbehu stále rastie. Okrem plnohodnotnej psej influencerky sa z Maggie stal tiež aj registrovaný terapeutický pes, ktorý pomáha ľuďom vyrovnávať sa s ich traumami.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog),

Domov
Zdieľať
Diskusia