Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2019, 15:01
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ak neprepustíte ASAP Rockyho, nechám vybuchnúť švédske veľvyslanectvo. Fanúšičku museli kvôli vyhrážkam zatknúť

ZAUJÍMAVOSTI ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Okrem vyhrážok, sprevádzaných nadávkami, tiež ničila nábytok a obťažovala skupinu študentov.

Fanúšikovia amerického rapera ASAP Rockyho sa stále nevzdávajú nádeje, že by ho švédske úrady mohli prepustiť. Niektorí však už očividne nedokážu dlhšie čakať, podobne ako 26-ročná Rebecca Kanter, ktorá sa rozhodla, že ak jej obľúbeného rapera škandinávska krajina ihneď neoslobodí, nechá vybuchnúť ich veľvyslanectvo v americkom Washingtone D.C.

Podľa informácii NBC mala fanúšička v budove švédskej ambasády kričať na prítomných zamestnancov, že ak Flacka neprepustia, celý komplex vyhodí do povetria. Okrem vyhrážok, sprevádzaných nadávkami, tiež ničila nábytok a obťažovala skupinu študentov na prehliadke veľvyslanectva, až kým ju nezaistila prítomná ochranka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @_tcetihcra_,

Zamestnanci bezpečnostnej služby ju vyzvali, aby odišla, inak budú nútení zavolať políciu. Rebecca si však z kompetentných ťažkú hlavu nerobila, sadla si na podlahu a kričala, že ona nikam neodchádza. Po pár minútach bola zatknutá a odvedená agentmi USSS (The United States Secret Service).

Zistilo sa, že ide o ženu, ktorá sa na rovnakej adrese deň pred incidentom pokúšala o podobný trestný čin. Do vchodu budovy totiž hodila sklenenú fľašu Coca-Coly a opäť sa vyhrážala, že celý komplex nechá vybuchnúť. Stihla však ujsť skôr, ako ju stihli zaistiť.

Odporúčané
Sudca vzniesol oficiálne obvinenie proti ASAP Rockymu. Raper zatiaľ ostáva za mrežami Sudca vzniesol oficiálne obvinenie proti ASAP Rockymu. Raper zatiaľ ostáva za mrežami 25. júla 2019, 20:17

Rocky však aj napriek všetkému stále ostáva vo väzbe. Prokurátor Vzniesol obvinenia proti americkému raperovi a ďalším dvom členom jeho tímu. The Guardian informuje, že Flacko ostáva za mrežami, kde bude čakať na určenie dátumu pojednávania. 

V tomto prípade môže ísť o niekoľko dní aj týždňov, kým sa rozhodne o výške trestu. Vyšetrovanie však skončilo v jeho neprospech, čo je pre fanúšikov veľmi zlý signál.

Domov
Zdieľať
Diskusia