Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 7:07
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Vychutnaj si Chorvátsko na úplne iný spôsob. Vila na Dalmácii je ako vystrihnutá zo srdca Toskánska

Vychutnaj si Chorvátsko na úplne iný spôsob. Vila na Dalmácii je ako vystrihnutá zo srdca Toskánska
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.sothebysrealty.cz/properties/villas-croatia-central-dalmatia/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">sothebysrealty.cz</a>
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vinohradnícke sídlo plné moderny, ktorého pozemok sa rozprestiera na ploche 6 futbalových ihrísk.

Leto máme v plnom prúde a v prípade, že ešte stále nevieš, kam ísť s partiou priateľov alebo rodinou na dovolenku, tak dnes ti poskytneme tip lepší než cestovné kancelárie. Vďaka českému zastúpeniu Sotheby's International Reality sme totiž našli vilu situovanú v Dalmácii, ktorá splní požiadavky aj tých najnáročnejších cestovateľov. 

Konkrétne pritom ide o strednú časť pobrežného územia, ktoré je mimoriadne obľúbené a popravde, pri pohľade na jednotlivé sídla v okolí nás to vôbec neprekvapuje. Chorvátske nebo na zemi pozostáva z 2 od seba nezávislých domov na pozemku s výmerou 60 000 metrov štvorcových, ku ktorým okrem viníc prislúcha taktiež bazén o dĺžke 15 metrov. 

Samotné sídla ponúkajú 189 metrov štvorcových obytnej plochy a 5 spálni, pričom maximálny počet hostí majitelia stanovili na 6 osôb. Tým sa dostávame aj k cene, ktorá činí 2 625 € za týždeň, vrátane poplatkov, a to považujeme za férovú ponuku v pomere cena-výkon. 

Stačí, ak si pozrieš galériu snímkov nižšie, ktorá ti odhalí nielen dych vyrážajúce prostredie, ale aj kamenné nehnuteľnosti plné moderny. Nebudeme si klamať, v obdobnom sídle by sme si vedeli predstaviť stráviť veľmi dlhý čas... 

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na Czech Republic Sotheby's International Reality.

Adresa: Stredná Dalmácia (Chorvátsko)

Pozemok: 60 000 metrov štvorcových 

Podlažná plocha: 189 metrov štvorcových 

Cena: 2 625 € / týždeň (kontakt

Späť
Zdieľať
Diskusia