Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 22:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pokazené zábery z Endgame: Thor miluje svoj obrí pupok a ženské hrdinky si užívajú spoločnú girl power scénu

Pokazené zábery z Endgame: Thor miluje svoj obrí pupok a ženské hrdinky si užívajú spoločnú girl power scénu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Na natáčaní bolo o zábavu postarané.

Azda žiadne nakrúcanie sa nezaobíde bez zakoktania sa hercov, neočakávaných výbuchov smiechu či náhodných zakopnutí počas kráčania po scéne. Výnimkou nie je ani komiksový hit Avengers: Endgame, ktorý sa nedávno stal najzárobkovejším filmom všetkých čias.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

V nasledujúcom videu však mimo pokazených scén nájdeš aj mimoriadne emotívne zábery, na ktorých sa nachádza aj dnes už zosnulý Stan Lee. Spoločne s komentármi jednotlivých hereckých predstaviteľov budeš mať možnosť nahliadnuť na to, ako vnímali zakončenie 3. fázy MCU.

Všetkých bonusov, ktoré si mal možnosť zhliadnuť vo videu, sa samozrejme dočkáš aj na Blu-ray či DVD. Vydanie je naplánované na 13. augusta (srpen) 2019.

Noviniek zo sveta Marvelu bolo za poslednú dobu skutočne veľa, a preto si môžeš čakanie na bonusy z Endgame skrátiť prečítaním našich článkov o najbližších plánoch pre MCU či o alternatívnej verzii príbehu, kedy mala mladšia verzia Captaina Americu prísť o hlavu.

Odporúčané
Samoopravovacie bežecké tenisky z 3D tlačiarne Samoopravovacie bežecké tenisky z 3D tlačiarne 12. decembra 2013, 23:06
Domov
Zdieľať
Diskusia