Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2019, 16:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Valkyrie sa stáva prvou LGBTI postavou v MCU. Nasledovať budú ďalšie

Valkyrie sa stáva prvou LGBTI postavou v MCU. Nasledovať budú ďalšie
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Tessa Thompson stvárni v Thor: Love and Thunder celkom prvú LGBTI postavu v MCU.

Tohtoročný Comic-Con bol na novinky ohľadom MCU skutočne bohatý. Mnohých potešilo oznámenie Thor: Love and Thunder. V ňom sa okrem Natalie Portman ako Jane Foster a ženskej verzie Thora vráti aj Tessa Thompson so svojou Valkyrie. Tá sa na konci Endgame stala kráľovnou Asgardu. 

Na marveláckom paneli pre film Tessa predniesla nasledovné: „Ako nový kráľ si musí nájsť svoju kráľovnú. To bude jej prvou úlohou. Má už aj pár návrhov, budeme vás informovať.“

Odporúčané
Beyoncé si užíva atrakcie v zábavnom parku v novom klipe Beyoncé si užíva atrakcie v zábavnom parku v novom klipe 16. decembra 2013, 22:27

Samozrejme, fakt, že Valkyrie je homosexuálnou/bisexuálnou postavou nie je prekvapenie. Už v Thor: Ragnarok sme dostali značné množstvo náznakov. Navyše, Marvel Studios už dlho hovorí o tom, ako v budúcom MCU spoznáme oveľa pestrejšie škály hercov a postáv.

Môžeme sa tak pripraviť na ďalších zástupcov LGBTI a hlavne hercov inej než bielej pleti. Prejavilo sa to už na Comic-Cone, kde sa predstavili herecké obsadenia mnohých filmov. A ako si si mohol všimnúť, do MCU vstupuje aj oveľa viac žien. Thor: Love and Thunder dorazí do kín 5. novembra 2021.

Valkyrie sa stáva prvou LGBTI postavou MCU. Nasledovať budú ďalšie
Valkyrie sa stáva prvou LGBTI postavou MCU. Nasledovať budú ďalšie Zdroj: Marvel Studios/Disney

Späť
Zdieľať
Diskusia