Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2019, 7:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to dopadne, keď sa Bratislavčania bavia na východe? Sleduj prvý vlog z Refresher Leta 2019

REFRESHER REFRESHER LETO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Košičania nám ukázali, že im nerobí problém piť tvrdé ešte pred obedom a boli sme svedkami najkrajšieho západu Slnka na Slovensku.

Refresher Leto každoročne mapuje nádherné kúty našej krajiny a našim cieľom je v prvom rade všetkým ukázať, že aj dovolenka na Slovensku môže byť ideálny nápad. Tentokrát sme začali na severovýchode v Bardejove. V nádhernom historickom meste nás potešil aj jeden spontánny zážitok, aké sa len tak nevidia. 

Navštívili sme Domašu, kde sme zistili, že utopiť GoPro je jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Odtiaľ sme sa presunuli do Vranova nad Topľou, odkiaľ pochádza Wugabo. Ten nám dokázal, že jeho domovina nie je len o herniach a stávkových kanceláriách, ale aj kultúrnom bohatstve. 

Metropola východu už tradične neostala svojej povesti nič dlžná, Košičania pili tvrdé ešte pred obedom a každému odporúčame aj návštevu Kojšovskej Hole, odkiaľ je možné sledovať nádherný západ Slnka za Vysokými Tatrami. Prvý vlog sme zakončili na Zemplínskej Šírave, ktorá nás privítala v plnej kráse. O zábavu sa už tradične postaral rezident DJ EKG a viac už uvidíš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia