Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 15:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V seriáli Watchmen uvidíme Doctora Manhattana, Rorschachov kult aj Komediantovu dcéru

V seriáli Watchmen uvidíme Doctora Manhattana, Rorschachov kult aj Komediantovu dcéru
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY WATCHMEN
Uložiť Uložené

HBO konečne zverejnilo plnohodnotný trailer!

Seriálová adaptácia Watchmen, ktorá dorazí na televízne obrazovky pod hlavičkou stanice HBO, sa nám doposiaľ predstavila iba veľmi krátkymi, takmer nič nehovoriacimi ukážkami a jedným nedávnym teaserom. Očakávaná premiéra sa však už pomaličky blíži, a tak bolo iba otázkou času, než nám tvorcovia konečne doručia poriadny plnohodnotný trailer. A ten na Comic-Cone v San Diegu skutočne dorazil.

Je obdivuhodné, ako môže trojminútový trailer ukázať tak veľa a málo zároveň. Odhalil totiž množstvo doposiaľ nevidených a nesmierne lákavých záberov, no z významového hľadiska sa toho divák dozvedá len minimum. V ukážke sme teda mohli opäť vidieť akýsi kult s maskami Rorschacha a je takmer isté, že príbeh seriálu bude pokračovaním kultového komiksu Alana Moora.

V traileri sme sa totiž najprv dozvedeli, že Doctor Manhattan žije na Marse, pričom v posledných sekundách ukážky ho už vidíme na Zemi. No jeho úmysly zatiaľ ostávajú záhadou. Najväčším prekvapením pre fanúšikov je však bezpochyby postava FBI agentky Laurie Blake (Jean Smart). Ide o staršiu verziu Silk Spectre II, ktorá si zrejme nechala priezvisko po svojom otcovi Edwardovi Blakeovi, známom pod menom Komediant (Nite-Owla si teda nevzala).

Tvorcom a scenáristom projektu je Damon Lindelof (The Leftovers) a počítať môžeme s hercami, ako napríklad Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing či James Wolk. Premiéra je naplánovaná na október (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia