Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 19:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zrebný a Ronie v speváckom duete a Frlajs ako rapujúci Ježiš. Ľúbostný príbeh mal po hrozivej autonehode šťastný koniec

HUDBA
Uložiť Uložené

Youtuberi to opäť skúsili s hudobnou tvorbou, do ktorej pretavili aj hlbokú myšlienku.

 

Zrebný a Frlajs vydali hudobný počin v rokoch 2017 aj 2018, a tak v tejto tradícii pokračujú, tentokrát však v trochu inej forme. Opäť im sekunduje speváčka Ronie, s ktorou však dvojica youtuberov tentokrát vymyslela minimálne vizuálne oveľa sofistikovanejšiu záležitosť. 

Ako celok máme možnosť sledovať príbeh, ktorý sa začína ako každý ideálny vzťah, neskôr však Zrebný a Ronie v hlavnej hereckej úlohe upadnú do stereotypu, až sa nakoniec pohádajú v aute a scéna končí haváriou.

Následne sa obaja dostanú do neba, kde ich čaká rapujúci Frlajs ako Ježiš, ktorý im vysvetlí základné body, vďaka ktorým môže vzťah dvoch mladých ľudí fungovať bez problémov. Nehodu nakoniec obaja prežijú a duet spievajú symbolicky naďalej

Vizuálne si opäť dvojica dala záležať, máme možnosť vidieť aj viacero ich hereckých kamarátov z predošlých videí a veľmi realisticky vyzerá aj samotná autonehoda. Hudobnú produkciu doplnil Hoodini a poďakovanie patrí taktiež deťom zo zboru DFS Prvosienka Bratislava.

Odporúčané
Zrebný a Frlajs prerazili do sveta. Rekordných 25 miliónov videní získali za pár mesiacov Zrebný a Frlajs prerazili do sveta. Rekordných 25 miliónov videní získali za pár mesiacov 17. februára 2019, 0:43
Domov
Zdieľať
Diskusia