Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Avengers: Endgame prekonáva Avatara a stáva sa najzárobkovejším filmom všetkých čias!

Avengers: Endgame prekonáva Avatara a stáva sa najzárobkovejším filmom všetkých čias!
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVATAR AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Avatar nakoniec padol.

Fanúšikovia, diváci a analytici sa síce dlho nevedeli zhodnúť na tom, ako súboj Avengers a Avatara nakoniec dopadne, no štúdio Marvel to po 13 týždňoch v kinách konečne dokázalo. Endgame sa tak aj vďaka opätovnému nasadeniu do kín s niekoľkými pridanými scénami podarilo prekonať ďalší významný rekord a s aktuálnym zárobkom vo výške 2,790,216,193 miliardy dolárov sa už nachádza na prvom mieste v rebríčku najzárobkovejších filmov všetkých čias.

Odporúčané
Krvavé 300: Rise of an Empire s ďalším brutálnym trailerom Krvavé 300: Rise of an Empire s ďalším brutálnym trailerom 5. decembra 2013, 10:39

Endgame na svojej púti kinami dosiahlo viacero míľnikov. Film zaznamenal napríklad najväčší celosvetový otvárací víkend v histórii (1,223 miliardy dolárov) a hranicu dvoch miliárd dosiahol už 11 dní po premiére. Na domácej pôde však komiksovke ostala iba strieborná priečka, keďže prvenstvo s 936,6 miliónmi stále drží Star Wars: The Force Awakens. Nič to ale nemení na skutočnosti, že Avengers: Endgame môžeme odteraz oficiálne označovať za najzárobkovejšiu snímku vôbec.

Domov
Zdieľať
Diskusia