Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 16:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bill Gates už nie je ani druhým najbohatším mužom planéty

ZAUJÍMAVOSTI BILL GATES JEFF BEZOS NAJBOHATŠÍ ĽUDIA
Uložiť Uložené

Jeff Bezos si stále udržuje prvenstvo aj napriek rozvodu s manželkou.

Podľa Bloomberg Billionaires IndexBill Gates k 21. júlu 2019 nie je druhým najbohatším mužom planéty. Zakladateľ spoločnosti Microsoft sa prepadol na tretie miesto kvôli aktivitám Bernarda Arnaulta, CEO spoločnosti LVMH. Pod tú patrí viacero dcérskych luxusných značiek ako Louis Vuitton, Christian Dior, Sephora, Fendi a iné.

Medziročné zisky spoločnosti LVMH narástli o 38 miliónov dolárov

Bill Gates prišiel o pozíciu druhého najbohatšieho muža na planéte
Bill Gates prišiel o pozíciu druhého najbohatšieho muža na planéte Zdroj: www.bloomberg.com


LVMH v aktuálnom roku pod svoje krídla prijala aj značku Fenty od Rihanny, a tak sa predpokladá, že v nasledujúcich mesiacoch bude hodnota rásť o čosi rýchlejšie. Vďaka dohode je v súčasnosti kráska z Barbadosu najbohatšou speváčkou na svete s majetkom približne 600 miliónov. 

Odporúčané
Rihanna je najbohatšou speváčkou planéty. S majetkom 600 miliónov predbehla Madonnu Rihanna je najbohatšou speváčkou planéty. S majetkom 600 miliónov predbehla Madonnu 5. júna 2019, 9:23

Rebríčku najbohatších mužov stále vládne Jeff Bezos, ktorý sa aj napriek rozvodu a rozdeleniu časti majetku udržal na prvej priečke. Jeho exmanželka získala ešte na konci mája približne 36 miliárd.

Domov
Zdieľať
Diskusia