Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 8:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Manny Pacquiao rýchlymi a tvrdými ranami nedal šancu Thurmanovi. Dokázal, že je šampiónom v najlepšej forme

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

40-ročná legenda opäť dokazuje, že do športového dôchodku má ešte ďaleko.

Manny Pacquiao v aktuálnom roku oslávi 41 rokov, keď však nastúpi do ringu, toto číslo by súper riešiť určite nemal. Dokázal to aj vo svojom nočnom zápase, kde sa postavil proti o dekádu mladšiemu Keithovi Thurmanovi, ktorý je v súčasnosti považovaný za jedného z najlepších vo velterovej váhe. Titul WBA v tejto kategórii však aktuálne patrí Mannymu.

Fanúšikovia videli veľmi atraktívnych 12 kôl, ktoré Pacquiao po zápase opísal pozitívnymi slovami. „Bola to zábava, môj súper je dobrý bojovník a boxer. Bol silný a myslím si, že obaja sme do toho dali všetko. Myslím, že sme potešili našich fanúšikov, pretože to bol veľmi dobrý zápas,“ prezradil legendárny zápasník bezprostredne po zápase, ktorý si nenechal ujsť ani Mayweather

40-ročný Pacquiao pre TMZ neskôr prezradil, že ešte 5 rokov si trúfa medzi profesionálmi pôsobiť a neskôr by si chcel kúpiť tím v NBA. Dodáva, že sa aktuálne cíti ako v najlepších rokoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia