Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 15:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber vyčíta Trumpovi novodobé koncentračné tábory pre utečencov, ale ďakuje za iniciatívu pri boji o prepustenie Rockyho

ZAUJÍMAVOSTI ROCKY
Uložiť Uložené

Celá situácia naberá čoraz bizarnejšie obrátky, teraz si však vlnu kritiky odniesol aj Donald Trump.

Do boja o slobodu ASAP Rockyho sa už na podnet Kim Kardashian, Kanyeho Westa a manželky Melanie zapojil aj americký prezident Donald Trump. Ten sa verejne vyjadril, že zavolá švédskemu premiérovi a poprosí ho, aby spravil všetko pre to, aby mohol byť raper čo najskôr prepustený. 

Odporúčané
ASAP Rocky strávi vo väzení ďalší týždeň, Donald Trump sa chystá volať švédskemu premiérovi ASAP Rocky strávi vo väzení ďalší týždeň, Donald Trump sa chystá volať švédskemu premiérovi 20. júla 2019, 8:37

Skôr, než stihol hovor prebehnúť, už prišiel odkaz cez médiá, kde premiér Švédska tvrdí, že nemôže a nebude zasahovať do vyšetrovania prípadu. Hlava ASAP Mob mala ešte na začiatku mesiaca fyzicky napadnúť jedného z dvoch mužov, ktorí aj napriek opakovaným upozorneniam obťažovali raperov tím a všetkých naookolo.

Flackovi hrozí až 6 rokov za mrežami v prípade dokázania viny a prokurátor stále predlžuje jeho uväznenie aj počas vyšetrovania. Podľa švédskych úradov totiž hrozí, že v prípade stíhania na slobode by mohol utiecť z krajiny a možnosť zadržiavania vyplýva zo zákona. 

Odporúčané
Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra 15. júla 2019, 13:15

Ku slovám Donalda Trumpa sa teraz vyjadril aj Justin Bieber, ktorý už skôr verejne žiadal Rockyho prepustenie a podporil aj petíciu. Ten síce ocenil Trumpovu ochotu pomôcť jeho kamarátovi dostať sa na slobodu, zároveň však apeluje aj na to, aby americký prezident prepustil aj migrantov, ktorí sú zadržiavaní. 

Zadržiavacie strediská už pred časom odborníčka na koncentračné tábory Andrea Pitzer označila ako priestory s podobnými charakteristikami ako tie, ktoré poznáme z druhej svetovej vojny. Donald Trump pravdepodobne na požiadavku Justina Biebera reagovať nebude, Twitter vie byť však veľmi nevyspytateľný, a tak sa nechajme prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia