Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 14:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Poľnohospodári vysypali pred miesto Dankovho 30-metrového stožiaru viac ako 30 kubíkov maštaľného hnoja

ZAUJÍMAVOSTI ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

„Pán Danko pohnojil svojím prezentovaním sa, hnojíme aj my,“ povedal jeden z reprezentantov poľnohospodárov.

Dankov stožiar sa s veľkým pochopením u verejnosti podľa očakávaní nestretol. Jeho vízia mať štátnu vlajku o tri metre vyššie ako Maďari sa však realizuje a celá stavba má byť ukončená 1. septembra, kedy sa zároveň dozvieme, koľko kancelária Národnej rady za výstavbu zaplatí. Zatiaľ vieme len to, že by cena nemala presiahnuť 34-tisíc a samotný predseda SNS prispeje sumou 9-tisíc. 

„Toto bola požiadavka pána predsedu Andreja Danka, mať stožiar vyšší, ako je v Budapešti,“ vysvetľuje hovorca Národnej rady Tomáš Kostelník pre SME.

Odporúčané
Andrej Danko chce, aby sme mali štátnu vlajku pred parlamentom vyššie ako Maďari. Dal postaviť 30-metrový stožiar Andrej Danko chce, aby sme mali štátnu vlajku pred parlamentom vyššie ako Maďari. Dal postaviť 30-metrový stožiar 16. júla 2019, 18:42

Tento ťah neocenila organizácia Iniciatíva poľnohospodárov, ktorá má už dlhšie problém s tým, že Andrej Danko nerieši problémy v rezorte poľnohospodárstva. Farmári sa tak rozhodli symbolicky priviesť pred budúci 30-metrový stožiar viac ako 30 kubíkov maštaľného hnoja, čím na seba opäť upozornili.

Po pár hodinách je už kopa hnoja zaistená a prípad bude vyšetrovať polícia. 

Poľnohospodári vysypali pred miesto Dankovho 30-metrového stožiaru viac ako 30 kubíkov maštaľného hnoja

Domov
Zdieľať
Diskusia