Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 8:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky strávi vo väzení ďalší týždeň, Donald Trump sa chystá volať švédskemu premiérovi

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Prípad amerického rapera vo Švédsku sa naďalej zamotáva a komplikuje.

Pôvodne mal byť prípad ASAP Rockyho uzavretý 19. júla, na kedy bolo naplánované pojednávanie v prípade, kde mal podľa švédskych úradov napadnúť človeka. Súd však nerozhodol a prokuratúra požiadala o predĺženie väzby amerického rapera o ďalších 7 dní, aby dostali vyšetrovatelia viac času na dôkladné zohľadnenie všetkých okolností. 

Odporúčané
Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra 15. júla 2019, 13:15

V súčasnosti je v pozore už celý svet vrátane americkej vlády a taktiež amerického prezidenta Donalda Trumpa. Je dlhodobo známe, že on a rodina Kanyeho Westa, resp. Kim Kardashian, sú si veľmi blízki, čo zohralo rolu aj v tomto prípade.

Pred pár hodinami sa Trump nechal počuť, že po rozhovore priamo s Yeezusom sa rozhodol, že zavolá švédskemu premiérovi, aby ASAP Rockymu pomohol. Aj podľa jeho slov je veľmi veľa ľudí, ktorí chcú, aby bol prípad konečne vyriešený. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa President Donald J. Trump (@realdonaldtrump),

Americký prezident sa začal o prípad zaujímať po tom, čo Biely dom upozornila Kim Kardashian a následne sa priamo u neho prihovorila aj prvá dáma Melania Trump.

plejáde interpretov upozorňujúcich, že vo Švédsku už nikdy nevystúpia, 600-tisíc ľuďom, ktorí podpísali petíciu a vyhláseniu Ministerstva zahraničných vecí USA sa tak pridáva aj jeden z najmocnejších mužov na planéte. 

Odporúčané
Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu 20. marca 2023, 15:30

Donald Trump si týmto spôsobom môže nahnať body u afroamerickej komunity, čo si pravdepodobne uvedomuje aj on sám. Vo verejnom vyhlásení ešte povedal, že má podporu od celej krajiny a urobí všetko preto, aby rapera dostal domov čo najskôr.

Verejnosť v tomto prípade cíti nespravodlivosť a aj vzhľadom na uverejnené dôkazy sa pýta, kde je vlastne problém. Švédske úrady sa odvolávajú na to, že v prípade trestov, kde hrozí obvinenému viac ako rok vo väzení, je veľká šanca, že pri stíhaní na slobode majú tendenciu utiecť z krajiny. To má byť jediný dôvod, prečo ASAP Rockyho počas celého vyšetrovania nechávajú za mrežami. 

Odporúčané
Zatiaľ čo ASAP Rockymu hrozí 6 rokov za mrežami, iniciátorom bitky maximálne rok Zatiaľ čo ASAP Rockymu hrozí 6 rokov za mrežami, iniciátorom bitky maximálne rok 13. júla 2019, 14:21

Švédska veľvyslankyňa odpovedala aj na otázku reportéra TMZ, ktorý sa pýtal, či vyšetrovatelia neberú do úvahy skutočnosť, že existuje záznam, kde je vidieť, ako dvojica mužov obťažuje Rockyho tím a vyvoláva konflikt ako prvá. Na to odpovedá, že v prípade amerického rapera nemusí ísť konkrétne len o to, čo sme videli na zázname. Viac však komentovať nemôže. 

Taktiež dodáva, že Švédsko víta afroameričanov v krajine s otvorenou náručou a čo sa týka právneho systému, ten patrí do pätice najlepších na svete. „Čím viac Američanov vo Švédsku, tým lepšie,“ odpovedá v rozhovore pre TMZ.

 

Aktualizované (17:00): 

Podľa aktuálnych informácií sa už švédsky premiér nechal počuť, že nemôže a ani nebude zasahovať do prípadu amerického rapera ASAP Rockyho. Reagoval tak na medializované informácie a Donald Trump mu pravdepodobne volať ani nebude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia