Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 11:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Firma predstavila dron s plameňometom, ktorý zasiahne cieľ do 7,5 metrov. Kúpiť si ho budeš môcť aj ty

TECH
Uložiť Uložené

Najbližší narodeninový darček?

Spomínaš si ešte na obdobie, kedy bol dron skutočne pôsobivou technologickou vychytávkou? Pravdou je, že dnes si už nikto z letiaceho dronu jednoducho nerobí veľkú hlavu. Keby mal však v rámci svojho príslušenstva zakomponovaný plameňomet, dozaista by zaujal našu pozornosť.

S podobným nápadom prišla podľa portálu Futurism aj firma Throwflame. A na rovinu treba povedať, že nepôjde o žiadnu hračku pre deti. Plameňomet od Throwflame totiž dokáže chrliť oheň až do 7,5 metrov a to po dobu maximálne 100 sekúnd.

Cena príslušenstva s názvom TF-19 WASP by sa mala vyšplhať na zhruba 1 500 $. Hovoríme teda len o hodnote samotného plameňometu, dron si však musí zákazník zakúpiť dodatočne.

Samostatný dron od Throwflame, ktorý plánuje firma taktiež dodávať, by ťa vyšiel na 1 000 až 10 000 $. Možno si povieš, že ide o zbytočnosť, ale dajme si ruku na srdce. Keby si mal po ruke dron s plameňometom, nechcel by si ho predsa len vyskúšať?

Odporúčané
10 dôvodov, prečo sú drony užitočnými pomocníkmi v modernom 21. storočí 10 dôvodov, prečo sú drony užitočnými pomocníkmi v modernom 21. storočí 16. marca 2017, 20:42
Domov
Zdieľať
Diskusia