Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2019, 14:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca

Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Slávny herec má dôvod na úsmev.

V októbri 2017 sa začalo pre Kevina Spaceyho poriadne peklo. Práve vtedy ho totiž zo sexuálneho obťažovania, ktoré sa malo udiať ešte v roku 1986, obvinil herec menom Anthony Rapp. Anthony mal mať v čase incidentu iba 14 rokov.

Nebol však posledný. Spacey bol ďalej obvinený zo sexuálneho obťažovania 18-ročného chlapca. Ten tvrdil, že ho herec v roku 2016 v bare na ostrove Nantucket opil a dotýkal sa ho na intímnych miestach. Od Spaceyho sa poškodenému malo podariť utiecť až v momente, keď odišiel na toaletu. Herec toto obvinenie od začiatku popieral.

Ako píše The Guardian, 8. júla sa na súdnom pojednávaní poškodený rozhodol odvolať na piaty dodatok ústavy, a teda odmietol vypovedať. Týmto spôsobom sa ohradil v momente, kedy mal objasniť vymazanie správ z telefónu, ktorý mal údajne v čase obťažovania pri sebe. Práve dáta z telefónu mohli údajne dokázať Spaceyeho vinu. Telefón ale podľa vlastných slov stratil. Prokurátor nakoniec stiahol obvinenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia