Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2019, 15:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Brad Pitt sa počas vesmírnej misie snaží zachrániť slnečnú sústavu a nájsť strateného otca. Sci-fi Ad Astra vyzerá skvele!

Brad Pitt sa počas vesmírnej misie snaží zachrániť slnečnú sústavu a nájsť strateného otca. Sci-fi Ad Astra vyzerá skvele!
Zdroj: 20th Century Fox/Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Áno, na toto sa tešíme.

Sľubné vesmírne sci-fi Ad Astra s Bradom Pittom sme mali pôvodne vidieť ešte v máji, no keďže bol krátko pre premiérou zverejnený iba jeden jediný obrázok a trailer v nedohľadne, bolo nám jasné, že sa snímka takmer určite posunie. A tak sa aj stalo. Po oznámení nového dátumu nás však štúdiá 20th Century Fox a Disney začali zásobovať hneď niekoľkými ukážkami. No a inak tomu nie je ani dnes, keď sme sa dočkali celkom nového traileru.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na odvážneho vesmírneho inžiniera Roya McBridea (Pitt), ktorý sa vydá na misiu s neistým koncom. Jeho otec, ktorého vo filme stvárňuje Tommy Lee Jones, sa totiž pred približne dvadsiatimi rokmi stratil na planéte Neptún. Roy sa však pri pátraní po otcovi dostane k odhaleniu nebezpečenstva ohrozujúceho život na našej planéte.

Z traileru sa dozvedáme, že McBride je poslaný na svoju misiu po tom, čo takmer zahynie počas udalosti zvanej The Surge. Tento incident je však zdanlivo spojený s tajnou operáciou, na ktorej pracoval jeho otec Clifford predtým, než zmizol. Ad Astra ale nebude iba o hľadaní otca. Ukážka nám totiž dala veľmi jasne najavo, že sa dočkáme aj akcie a jedného veľkého výletu do hlbín vesmíru. Veríme, že sa snímke vo svojom žánri nestratí a bude stáť za to. Vyzerá totiž skutočne lákavo.

Za réžiou stojí James Gray (The Lost City of Z), o scenár sa postarali Gray a Ethan Grossovci (Fringe), no a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví tiež Ruth NeggaLiv Tyler či Donald Sutherland. Americká premiéra je naplánovaná na 20. septembra (září) 2019, no veríme, že bude čoskoro oznámená aj tá slovenská.

Ad Astra trailer
Ad Astra trailer Zdroj: 20th Century Fox/Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia