Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2019, 14:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Cardi B a Jennifer Lopez sú striptérkami okrádajúcimi bohatých zákazníkov

Cardi B a Jennifer Lopez sú striptérkami okrádajúcimi bohatých zákazníkov
Zdroj: STX Entertainment
FILMY A SERIÁLY JENNIFER LOPEZ
Uložiť Uložené

O podobných praktikách by Cardi B vedela určite rozprávať.

Cardi B má za sebou temnú minulosť, ku ktorej sa priznala na Instagrame. Podľa svojho tvrdenia sa kedysi ako striptérka snažila zvádzať mužov, ktorých následne nadrogovala a okradla. Zaujímavosťou je, že si v komediálnej dráme Hustlers po boku Jennifer Lopez zahrá práve striptérku okrádajúcu bohatých mužov.

I keď nie je Cardi B žiadnou herečkou, táto rola jej vzhľadom na jej skúsenosti zo života sadne zrejme dokonale. Jennifer Lopez si vo filme zahrá striptérsku veteránku Ramonu, ktorá bude zaúčať nové dievča s prezývkou Destiny (Constance Wu). Práve s príchodom novej tváre na scénu sa striptérky spoja k spoločné cieľu, a tým je okrádanie bohatých zákazníkov.

Okrem Constance Wu, Jennifer Lopez a Cardi B si v snímke zahrajú Keke Palmer, Julia Stiles, Lili Reinhart či raperka Lizzo. Hustlers bude zrejme veľmi odľahčenou a nenáročnou komédiou, ktorá pobaví skôr ženské publikum. Samozrejme, vzhľadom na stále zvodnú Jennifer Lopez, sa budú mať na čo pozerať aj mužskí diváci.

Film režírovala a o scenár sa postarala 41-ročná Lorene Scafaria. Tá v minulosti natočila komédiu Šialená matka (2015) či Hľadám priateľa pre koniec sveta (2012). Obdobne priemernú kvalitu môžeme teda očakávať aj od jej novinky. Tá sa do slovenských a českých kín dostane 12. septembra 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia