Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Dominik Čech

Týnuš Třešničková prvýkrát prehovorila o incidente, pri ktorom utrpela závažné popáleniny

ZAUJÍMAVOSTI POPÁLENINY TURECKO
Uložiť Uložené

Beauty a fashion influencerka vydala emotívne video.

Týnuš sa vo videu rozhodla uviesť všetky informácie na pravú mieru a povedať celý príbeh tak, ako sa naozaj stal. Pomerne emotívne rozpráva o ceste do Istanbulu a návšteve reštaurácie Nusrat-Et, kde sa celý incident odohral.

Najskôr opisuje chaotickú situáciu v reštaurácii, po ktorej bola Týnuš so svojím priateľom umiestnená k baru, kde po neopatrnej manipulácii s horľavou kvapalinou nasledovala nehoda, pri ktorej Týnuš utrpela popáleniny. Vyvracia tak tvrdenia niektorých médií, že sa incident stal po tom, čo sa so svojím priateľom tlačila dopredu pre lepší výhľad na ohnivú šou. Okrem iného podotýka, že podobné vystúpenia nemá rada.

Všetko sa vraj udialo veľmi rýchlo a Týnuš opisuje, čo nasledovalo po výbuchu. Jej prvá myšlienka bola, že po nehode oslepne. Následne sa ju na zemi snažil uhasiť jej priateľ. Vyvracia tiež fámu, že okamžite zasiahol personál reštaurácie. Podľa Třešničkovej nebol v okolí nikto, kto by bol pripravený uhasiť potenciálny požiar.

Týnuš Třešničková utrpela popáleniny na 35% tela, jej priateľ na 15%. Najviac postihnutá bola ľavá časť jej tela, konkrétne ruky, dekolt a pás. Podľa nej ale mala šťastie v nešťastí, pretože sa jej horná časť tváre zahojila veľmi dobre a nemá tam takmer žiadne jazvy. Stále však má na časti rúk druhý a tretí stupeň popálenín, ktoré sa budú hojiť len veľmi ťažko.

Domov
Zdieľať
Diskusia