Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 8:34
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Známa influencerka obvinila Kylie Jenner, že kopíruje jej fotky. Kráľovná Instagramu ju vysmiala

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Kylie navyše priznala, odkiaľ skutočne pochádza jej inšpirácia.

Len pred pár hodinami pridala Kylie Jenner na Instagram fotku, ako si užíva letnú dovolenku na ostrovoch Turks a Caicos nachádzajúcich sa pri Bahamách. Práve tá mala byť spúšťačom veľkej kritiky zo strany známej influencerky, youtuberky a make-up artistky Amandy Ensing a jej fanúšikov.

Daná fotka, na ktorej pózuje úplne nahá Kylie zakrývajúca sa len rukami a mohutným slameným klobúkom La Bomba od luxusnej francúzskej značky Jacquemus, im bola viac než povedomá. Takmer na vlas totožný príspevok totiž ani nie pred mesiacom pridala na svoj Instagram práve Amanda.

Tá sa cítila prinajmenšom okradnutá, a tak prostredníctvom sociálnej siete okamžite Kylie obvinila z kopírovania. Influencerka s 1,4 miliónmi sledovateľov okopírovaný príspevok repostla na svoj Instagram s popisom: „Táto fotka mi je nejaká povedomá,“ za čo ešte pridala potiaceho sa smajlíka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Shade Room (@theshaderoom),

Netrvalo dlho, a na kritiku reagovala aj samotná kráľovná Instagramu Kylie, ktorá sa snažila nepriamo zosmiešniť Amandu tým, že nie je tak originálna, ako si myslí: „Ako by povedala moja sestra Kim Kardashian, ty nie si na mojom moodboarde. Inšpiráciu som čerpala z Pinterestu (Sociálna sieť plná inšpiratívnych fotiek, pozn. red.). 

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Amanda už nijako nereagovala a príspevok s obvinením o kopírovaní neskôr vymazala. Kde je skutočná pravda sa pravdepodobne už nedozvieme, no svoj názor nám rozhodne zanechaj v komentári.

Originál

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@amandaensing),

Údajna kopírka od Kylie Jenner

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domov
Zdieľať
Diskusia