Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 9:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nábeh na základňu Area 51 budú vysielať naživo. Nemusíš zúfať, ak sa nebudeš môcť zúčastniť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Satirická udalosť neprestáva prekvapovať.

Už 2 milióny ľudí sa 20. septembra chystajú vbehnúť na vojenskú základňu Area 51. Satirická udalosť sa bleskovým spôsobom šíri po sociálnych sieťach a nezaostávajú ani Slováci či Česi. Európania ako my to však majú ďaleko do americkej Nevady, kde sa základňa nachádza, a tak by sme sa na udalosť mohli pozerať jedine prostredníctvom internetu.

V Las Vegas existuje zábavné centrum Area 15, ktoré už roky slúžia na organizáciu rôznych akcií ako konferencie a koncerty. Na Facebooku sa jeho zástupcovia vyjadrili, že situáciu okolo nábehu na Area 51 monitorujú a rozhodli sa celý event 20. septembra vysielať naživo.

Odporúčané
Americká armáda bude brániť základňu Area 51 pred 1,5 miliónom ľudí, ktorí tam chcú vbehnúť a oslobodiť mimozemšťanov Americká armáda bude brániť základňu Area 51 pred 1,5 miliónom ľudí, ktorí tam chcú vbehnúť a oslobodiť mimozemšťanov 14. júla 2019, 20:18

Zrejme si však za miesto v hale budeš musieť zaplatiť, pretože v statuse Area 15 spomína len toľko, že ak máš o livestreaming záujem, máš na oficiálnej stránke zanechať svoje kontaktné informácie. My veríme, že sa napokon firma zľutuje a poskytne stream verejnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia