Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 21:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Novým agentom 007 bude žena. Daniel Craig uvoľní miesto nečakanej tvári

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložiť Uložené

Tvorcovia Jamesa Bonda si v najnovšom filme prichystali zmenu.

V roku 2015 povedal Daniel Craig, že by si radšej rozrezal žily ako zopakoval úlohu Jamesa Bonda. Situácia sa odvtedy zmenila, pretože v 25. pokračovaní série o britskom tajnom agentovi sa Craig objaví znovu a zároveň poslednýkrát, upozornil The Guardian.


Tvorcovia si však pre divákov prichystali prekvapenie. Aj keď si Craig zopakuje rolu Jamesa Bonda, úlohu agenta 007, ako znelo kódové označenie svetoznámeho agenta, preberie žena. Černošská herečka Lashana Lynch preberie úlohu po tom, čo Bond odíde z MI6, informoval The Daily Mail.



Denník získal informácie od neznámeho človeka pracujúceho na filme, podľa ktorého snímka začína scénou, kde si Daniel Craig ako James Bond užíva dôchodok na Jamajke, keď ho opäť zavolajú do akcie. Agentka M v tej chvíli povie, aby prišiel agent 007, lenže namiesto Bonda sa objaví Lashana, ktorá získala jeho pozíciu.


James Bond teda zostáva Bondom, ale na tajné misie bude vysielaný nový agent. Na sociálnych sieťach sa hneď spustila diskusia o tom, či urobili tvorcovia filmovej série dobré rozhodnutie. Väčšina ľudí sa zo zmeny teší, avšak našli sa aj kritici, ktorí si označenie 007 nevedia predstaviť inak ako v rukách muža.

Späť
Zdieľať
Diskusia