Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 16:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Simpsonovci ožijú vo svete Stranger Things. Líza si bude robiť srandu z Eleven

Simpsonovci ožijú vo svete Stranger Things. Líza si bude robiť srandu z Eleven
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Prepojenie populárnych seriálov znie pomerne lákavo.

Kedysi extrémne populárni Simpsonovci už majú najväčšiu slávu za sebou. Ich nasledujúci halloweensky špeciál však rozhodne neznie vôbec zle. Pokiaľ si fanúšikom seriálového hitu od Netflixu menom Stranger Things a potešilo by ťa jeho spojenie so svetom Simpsonovcov, môžeš sa už pomaly začať tešiť. Ich nadchádzajúca halloweenska epizóda bude totiž presne o tom.

S informáciou prišiel portál TvWeb, ktorý okrem iného upresnil, že hlavnú postavu Stranger Things Eleven stvárni Líza. 666. epizóda s názvom Treehouse of Horror XXX nám ďalej predstaví šerifa Wigguma v role Jima Hoppera a Bart, Nelson a uplakaný Martin stvárnia Mikea, Dustina a Lucasa.

3. séria Stranger Things bola k 10. júlu sledovaná v 40,7 miliónoch domácnostiach a v časovom horizonte štyroch dní od premiéry prekonala všetky seriály aj filmy od Netflixu.

Simpsonovci ožijú vo svete Stranger Things, kde Líza stvárni Eleven
Simpsonovci ožijú vo svete Stranger Things, kde Líza stvárni Eleven Zdroj: Fox

Pripravovaná epizóda Simpsonovcov by mohla okrem Stranger Things v niektorej časti odkazovať taktiež na oscarovú snímku Guillerma del Tora Shape of Water. Tejto možnosti nasvedčuje plagátové vyobrazenie Selmy a mimozemšťana, ktoré je podobné hlavnej dvojici zo Shape of Water.

Predošlé hororové epizódy Simpsonovcov dokázali spraviť paródie z takých klasík, akými sú napríklad A Nightmare on Elm Street či The Shining od génia Stanleyho Kubricka. Najnovšiu halloweensku špeciálnu epizódu si budeš môcť užiť 20. októbra (říjen) 2019.

Odporúčané
BAPE oháklo Aventador s nosičom na lyže do Arctic Cama BAPE oháklo Aventador s nosičom na lyže do Arctic Cama 11. decembra 2013, 13:10
Domov
Zdieľať
Diskusia