Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 13:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenské futbalistky vyhrali Neymarov turnaj. Zahrali si aj proti samotnej brazílskej hviezde

ŠPORT FUTBAL NEYMAR SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Spartak Myjava môže byť na svoju ženskú výpravu pyšný.

Slovenské futbalistky zo Spartaku Myjava vyhrali svetové finále turnaja Red Bull Neymar Jr's Five. Minulý rok skončili na treťom mieste, tentokrát mali vyššie ambície a úspešne sa prebojovali až k trofeji. Myjavčanky zabodovali na turnaji v malom futbale, ktorého pravidlá znejú jednoducho - hrá sa v štýle piati na piatich bez brankára.

 


Naše reprezentantky si v skupine poradili so súperkami a postúpili do vyraďovacích bojov. V semifinále s prehľadom vyradili výber USA a vo finále už nepripustili žiadne prekvapenie. Finálový súboj proti Japonsku vyhrali 2:1 a získali aj príležitosť zahrať si priateľský zápas proti Neymarovi. Brazílčan si na pomoc zavolal niekoľko hráčok z národnej reprezentácie.


„Víťazstvo si veľmi vážime, je to neskutočný pocit byť najlepší na svete a poraziť také veľmoci, ako je USA, Brazília či Japonsko. Sme hrdé, že môžeme úspešne reprezentovať náš klub na svetovej úrovni,“ povedali Myjavčanky. Na turnaji v Brazílii sa predstavil aj slovenský mužský výber, ale chalanom sa nepodarilo postúpiť zo skupiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia