Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 18:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Známa youtuberka zomrela pri tragickej nehode na elektrickej kolobežke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jazda na elektrickej kolobežke po verejných komunikáciách je v Spojenom kráľovstve momentálne zakázaná.

Známa britská youtuberka a moderátorka Emily Hartridge zomrela pri tragickej nehode na elektrickej kolobežke v juhozápadnej časti Londýna. Emily patrila medzi prvých veľkých influencerov, keď pred viac ako siedmimi rokmi začala natáčať vtipné videá o živote.

Odvtedy sa jej podarilo preraziť z YouTube do televízie, kde moderovala viaceré relácie. Na konte má aj množstvo rozhovorov s hviezdami ako Eddie Redmayne, informoval The Guardian.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Hartridge (@emilyhartridge),


Jej fanúšikovia sa o nehode na kolobežke dozvedeli prostredníctvom Instagramu, kde najskôr nikto nechcel veriť, že Emily skutočne zomrela. Spočiatku mali ľudia v komentároch podozrenie, či účet youtuberky nebol hacknutý, ale smutná správa sa potvrdila.

Zosnulá 35-ročná moderátorka jazdila na svojej kolobežke vo štvrti Battersea, keď sa zrazila s nákladným autom. Lekári jej už nedokázali pomôcť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Hartridge (@emilyhartridge),


Jazda na elektrickej kolobežke, či už na chodníku alebo na ceste, je momentálne v Spojenom kráľovstve zakázaná. Napriek tomu ich popularita stúpa, a tak sa britská vláda plánuje stretnúť s prenajímateľmi kolobežiek, aby spoločnými silami vytvorili legislatívu, ktorá bude ľuďom umožňovať jazdu na týchto elektrických zariadeniach, ale zároveň zabezpečí bezpečnosť premávky.

Domov
Zdieľať
Diskusia