Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 20:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Americká armáda bude brániť základňu Area 51 pred 1,5 miliónom ľudí, ktorí tam chcú vbehnúť a oslobodiť mimozemšťanov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Armáda vydala vyjadrenie po tom, čo začal počet záujemcov rýchlo stúpať.

Už viac ako 1,5 milióna ľudí zvažuje, že 20. septembra uprostred noci bok po boku vbehnú na vojenskú základňu Area 51 v americkej Nevade. Tento vtipný facebookový event prerástol do nového trendu na sociálnych sieťach, vznikajú o ňom vtipné fotomontáže a svoju účasť na udalosti potvrdzujú ľudia z celého sveta. Aj preto sa k vzniknutej situácii vyjadrila samotná americká armáda, ktorej chcú bežci prejsť cez rozum, informoval The Independent.

Odporúčané
Z iniciatívy vbehnúť na základňu Area 51 si robí celý internet srandu. Toto sú najlepšie memes Z iniciatívy vbehnúť na základňu Area 51 si robí celý internet srandu. Toto sú najlepšie memes 13. júla 2019, 20:31


Hovorkyňa amerických vzdušných síl Laura McAndrews upozornila potenciálnych účastníkov eventu, aby svoje rozhodnutie dobre zvážili. „Area 51 je tréningový priestor vzdušných síl americkej armády. Chceli by sme každého odradiť od toho, aby sa skúšal dostať do oblasti, kde trénujeme ozbrojené sily Spojených štátov amerických,“ vyhlásila. Armáda je podľa jej slov neustále pripravená ochraňovať Ameriku a jej majetok.


Cieľom celej udalosti je zhromaždiť také množstvo ľudí, aby ochrancovia základne nemali dostatok nábojov na efektívny zásah. Účastníci plánujú preniknúť dovnútra, kde by radi na vlastné oči videli mimozemšťanov, ktorých vraj armáda dlhé roky ukrýva.

Domov
Zdieľať
Diskusia