Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 13:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kukly, diamanty aj luxusné značky. Nazri do výstredného šatníka Billie Eilish

MÓDA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Populárna speváčka ukázala, aké kúsky nosí počas turné.

Billie Eilish je v súčasnosti jednou z najsledovanejších speváčok, ktorá však verejnosť zaujala okrem hudobnej tvorby aj svojim výstredným výzorom. Pre mladých ľudí je symbolom slobody, čo reflektujú aj jej outfity. Nedávno sa nechala počuť, že obľubuje prehnane veľké kúsky oblečenia hlavne kvôli tomu, aby ľudia neriešili jej postavu, ale to, čo je podstatné. 

Zároveň je právom považovaná za módnu ikonu, ktorá dáva známym luxusným kúskom oblečenia úplne iný význam. Záujem o spoluprácu s Billie Eilish prejavujú aj high fashion značky a ona sama vníma módu ako obranný mechanizmus pred okolitým svetom. 

Odporúčané
Rihanna je pre Billie Eilish inšpriáciou. Obe sa pred okolitým svetom bránia módou Rihanna je pre Billie Eilish inšpriáciou. Obe sa pred okolitým svetom bránia módou 28. júna 2019, 13:08

Teraz dostávajú jej fanúšikovia možnosť nahliadnuť do šatníka, s ktorým cestuje naprieč Amerikou a Európou počas aktuálneho turné s debutovým albumom. Prezráda, aké kúsky kombinuje najradšej, prečo nenosí počas vystúpení dlhé nohavice a aký jej je vzťah ku značke Nike. 

Ukázala, aké veci nosí najradšej, dozvieš sa, akú luxusnú značku preferuje a nakoľko sú pre ňu dôležité doplnky. Zároveň sa pobavíš na tom, kam si drahé diamanty odkladá. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia