Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. júla 2019, 15:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rus si bicepsy napichal olejom, teraz zbiera peniaze, aby mu ho lekári odstránili. Hrozí mu amputácia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kirill Tereshin sa stal internetovou hviezdou, ale teraz svoje bicepsy oľutoval.

Kirill Tereshin pokúšal šťastie dovtedy, kým sám nepochopil, že svoje zdravotné problémy nedokáže zastaviť. V roku 2017 sa stal nečakanou hviezdou internetu, keď všetkým ukazoval svoje obrovské bicepsy napichané olejom podobným syntholu. Na skutočný synthol vtedy nemal peniaze, a tak si olej namiešal doma.

Matka ho varovala, že si len uškodí, avšak mladý Rus nepočúval. Chcel veľké svaly aj na úkor zdravého organizmu a vraj vedel, že v najhoršom prípade je možné olej z rúk vypumpovať. Nie je to však také ľahké, ako by sa mohlo zdať. 

Odporúčané
Ruského syntholového maniaka možno čaká amputácia rúk či paralýza. Lekári ho upozorňujú na nebezpečenstvo, ale on si olej pichať neprestáva Ruského syntholového maniaka možno čaká amputácia rúk či paralýza. Lekári ho upozorňujú na nebezpečenstvo, ale on si olej pichať neprestáva 10. decembra 2017, 12:30

V nedávnom videu na svojom Instagrame sa Kirill zveril sledovateľom, že mu bicepsy napuchli, objavili sa vredy a začervenanie, ktoré môže sprevádzať zápal. Už pred dvomi rokmi mu lekári predpovedali amputáciu rúk, čo sa v najhoršom prípade naplní.

Kirill totiž založil finančnú zbierku na to, aby mohol odísť do Európy a podstúpiť operáciu, pri ktorej mu lekári olej odstránia. Najradšej by zákrok absolvoval v Spojenom kráľovstve, operácia však stojí viac ako 40-tisíc eur. Kirill preto verí, že sa medzi fanúšikmi nájde dostatok ľudí, ktorí by mu boli ochotní prispieť. 

Doma vyrobený olej napichaný do svalov začal Kirillovi spôsobovať fibrózu a napokon aj nekrózu tkaniva v rukách. Bunky mu jednoducho odumierajú a ak operáciu nepodstúpi v dohľadnom čase, bicepsy už nebude možné zachrániť. A to na sociálnych sieťach priznal, že počas prvého experimentovania s olejom si ho chcel vpichnúť aj do ostatných častí svojho tela.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ruki Bazuki (@kirilltereshin96),

Domov
Zdieľať
Diskusia