Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2019, 13:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Úspešný seriál Euphoria so sympatickou Zendayou bude mať aj 2. sériu

Úspešný seriál Euphoria so sympatickou Zendayou bude mať aj 2. sériu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložiť Uložené

Tak čo, tešíš sa?

Kreatívne poňatá Euphoria od HBO sa dočká 2. série. Informácia bola nedávno publikovaná na oficiálnom Instagrame seriálu, kde nadšení fanúšikovia ihneď vyjadrovali svoju radosť. Dej Euphorie sledujeme očami 17-ročnej Rue Bennett, ktorú stvárnila čoraz populárnejšia Zendaya, známa najmä zo Spider-Mana s Tomom Hollandom.

V priebehu prvej série sa jej postava Rue spoznáva s dievčaťom menom Jules Vaughn (Hunter Schafer) a medzi dvojicou kamarátok s ťažkými životnými skúsenosťami vzniká silné puto. Seriál na HBO premiéroval 16. júna a doposiaľ si stihol vybudovať solídnu divácku základňu.

Okrem vyššie spomínaných hrdiniek sa v Euphorii objavujú aj herci, ako Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira či Nika King. Na Roten Tomattoes si prvá séria zatiaľ drží pomerne slušných 77 %.

Kolega z redakcie vo svojich dojmoch k seriálu mimo iného vyzdvihol aj emocionálnu stránku Euphorie, ktorá je čas od času skutočne intenzívna. „Seriál vie byť v niektorých oblastiach pomerne citlivý, čo výrazne pridáva na emocionálnom faktore,“ napísal v článku. A ako sa seriál pozdával tebe? Budeš sledovať aj druhú sériu? Alebo v tejto novinke od HBO nevidíš veľký potenciál?

Anketa:
Plánuješ pozerať nové časti Euphorie?
Áno
Nie
Áno
98 %
2958 Hlasov
Nie
2 %
72 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia