Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2019, 12:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Iron Manova smrť ovplyvní budúcnosť MCU a mnohé ďalšie filmy. Robert Downey Jr. za Endgame zarobil 75 miliónov dolárov

Iron Manova smrť ovplyvní budúcnosť MCU a mnohé ďalšie filmy. Robert Downey Jr. za Endgame zarobil 75 miliónov dolárov
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME IRON MAN
Uložiť Uložené

Downeymu spoločne s ukončením príbehu v MCU odišla aj obrovská zlatá baňa.

Smrť Iron Mana bola očakávanou, no napriek tomu devastujúcou udalosťou. Nielen pre divákov v kinách, ale aj pre MCU. Najviac jeho smrť zasiahla Spider-Mana, jeho rodinu, Happyho, Capa a všetkých na svete, ktorí si uvedomili, že bol najlepším Avengerom. Večne rozmýšľajúcim nad tým, ako ochrániť Zem. Dopad Endgame a jeho smrti sme videli aj v Spider-Man: Far From Home. 

K tomu sa vyjadril aj Kevin Feige. Ako vraví, logicky nemohli s Tonyho smrťou pracovať v týždňoch a mesiacoch po Endgame, a tak ho poriadne nemohli využiť ani v traileroch. Zdá sa však, že jeho smrť bude ovplyvňovať aj budúce filmy MCU a svet ako taký. Potvrdil to sám Feige. V akej miere to bude, to je ešte záhadné. Škoda, že sme sa predsa len nedočkali toho štvrtého Iron Mana. Niečo nám stále našepkáva, že táto postava by si ďalší film a príbeh hlbšie rozoberajúci jeho charakter zaslúžila. 

Smrť Iron Mana bude ovplyvňovať MCU ešte dlhé roky po Endgame. Robert Downey Jr. na filme zarobil 75 miliónov dolárov
Smrť Iron Mana bude ovplyvňovať MCU ešte dlhé roky po Endgame. Robert Downey Jr. na filme zarobil 75 miliónov dolárov Zdroj: Marvel Studios/Disney

Skutočné myšlienky a pocity Downeyho zrejme poznajú len on a jeho najbližší. S koncom Endgame údajne súhlasil, no a my sa tak nikdy nedozvieme, či túžil hrať Iron Mana aj naďalej. Minimálne sme si istí, že mu bude chýbať superhrdinská výplata. Za Homecoming údajne dostal 10-15 miliónov, zatiaľ čo za Civil War, Infinity War a Endgame mal dokopy zinkasovať takmer 200 miliónov dolárov. 

Forbes v novom článku rozoberá príjmy Avengerov za minulý rok, z čoho sme dostali aj čísla Downeyho výplaty. Na ich článok sa pozrieme hlbšie cez víkend. Downey má s Marvelom kontrakt na 10 miliónov pre každý film. Avšak, pripisuje si k tomu aj 2,5% zo zisku každého počinu (pozor, nie z tržieb). Za Endgame a Infinity War tak mal v oboch prípadoch zinkasovať okolo 75 miliónov dolárov. Viac si o tom povieme v obsiahlejšom článku neskôr. 

Odporúčané
Emóciami nabité fotografie #2 Emóciami nabité fotografie #2 15. júla 2013, 23:24
Domov
Zdieľať
Diskusia