Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2019, 12:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Americká armáda vraj nebude môcť zastaviť každého účastníka.

Na sociálnych sieťach vznikajú tie najbizarnejšie nápady. Najnovšie ťa o tom presvedčí udalosť, ktorá sa bude konať 20. septembra. Jej názov znie Storm Area 51, They Can't Stop All of Us a ak rozumieš anglicky, musí ti byť hneď jasné, že partia nadšencov sa chce vlámať do vojenskej základne Area 51 v Nevade.

O tejto základni na internete koluje množstvo mýtov, ako tam armáda zadržiava mimozemšťanov a mimozemskú techniku. Nápad nabehnúť na základňu samozrejme vznikol ako vtip, ale doteraz svoju účasť na udalosti potvrdilo 280-tisíc ľudí a záujem o účasť má viac ako 300-tisíc ľudí.

Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy
Zdroj: Facebook

Hlavnou myšlienkou udalosti je viera v to, že americká armáda nebude mať k dispozícii dostatočné množstvo munície, aby zastavila viac ako 500-tisíc ľudí bežiacich k základni s cieľom obsadiť ju. Aj keď sa „ráta so stratami“, ľudia chcú jednoducho vidieť ukrytých mimozemšťanov na vlastné oči. Ľudia chcú pritom na základňu útočiť kameňmi.

Väčšina „účastníkov“ z pochopiteľných dôvodov na žiadne obsadzovanie Area 51 nepríde, ale v komentároch sa už ľudia začínajú obávať, že medzi viac ako 500-tisíc potenciálnymi účastníkmi sa nájde niekoľko bláznov, ktorí naozaj do Nevady pricestujú a s kameňmi sa budú snažiť dostať dnu.

Domov
Zdieľať
Diskusia