Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2019, 11:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Youtuberka je pod paľbou kritiky za údajné ohrozovanie zvierat

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Populárna youtuberka pridala na svoj Instagram fotografiu, za ktorú sa dočkala početnej kritiky od verejnosti.

Youtuberka a instagramová influencerka Kristen Hancher pridala na svoj skoro 6-miliónový profil fotografiu, na ktorej sedí na koňovi, ktorý je však do veľkej miery ponorený v mori. Za snímku okamžite schytala obrovskú vlnu kritiky verejnosti. Tá ju dokonca obviňuje z ohrozovania zvierat, keďže v prípade prichádzajúcej vlny by sa mohlo zvieraťu niečo stať. 

Podľa diskutujúcich je Hancher nezodpovedná a týra zviera, ktoré by sa mohlo dokonca aj utopiť. Zároveň dodávajú, že sa takto na koni nesedí. 

Snímka vznikla na ostrove Anguilla a podľa Buzzfeed News bol prítomný aj dozor, ktorý dohliadal, aby sa youtuberke ani zvieraťu nič nestalo. More bolo údajne pokojné a Kristen je milovníčkou zvierat. Bola však súčasťou výletu pre influencerov.

No a keďže sa živí napodobňovaním najpopulárnejšej ženy na sociálnej sieti Kylie Jenner, nemohla si nechať ujsť príležitosť na nové fotky pri mori. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Old town road

Príspevok, ktorý zdieľa Kris (@kristenhancher),

Domov
Zdieľať
Diskusia