Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 20:26
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Stovežatá Praha ako na dlani. Takto vyzerá 450 metrov štvorcových obytnej plochy na 3 podlažiach

Stovežatá Praha ako na dlani. Takto vyzerá 450 metrov štvorcových obytnej plochy na 3 podlažiach
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://svoboda-williams.sk/predaj/byty/detail/31817-milevska" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.sk</a>
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Kráľovské bývanie v hlavnom meste Českej republiky, o ktorom môžeme len snívať, žiaľ.

„Vítejte nahoře“ je slogan, ktorý ťa privíta ihneď po otvorení oficiálnej stránky komplexu V Tower a pri pohľade na daný penthouse veľmi rýchlo pochopíš dôvod. 

Vďaka realitnej kancelárii Svoboda & Williams budeš mať dnes možnosť nazrieť do nehnuteľnosti situovanej vo východnej veži na celých 3 podlažiach, ktorej výmera spolu s terasami činí závratných 866,2 metrov štvorcových.

Do útrob majestátneho sídla majiteľov privedie súkromný výťah pripravený na 29. podlaží, ktorý pretína všetky úrovne, pričom na samom vrchole sa okrem terasy s dokonalým výhľadom týči taktiež nerezový bazén. Ak si už navštívil niektorý z mrakodrapov a páčil sa ti pocit slobody či voľnosti, tak z nadmorskej výšky 266 metrov si prídeš na svoje. 

Pri prvom pohľade na interiér nás ako prvé napadlo, že toľko priestoru snáď človek ani nedokáže naplno využiť, iba ak by túžil po privátnej galérií obrazov, avšak opak bude pravdou. Viac ti už o lukratívnom penthouse napovie nasledujúca séria fotografií, ktorá ti okrem iného odhalí aj vlastné spa centrum s wellness, posilňovňu či kino sálu. 

Adresa: Milevská, Praha 4 - Krč

Podlažná plocha: 448,1 metrov štvorcových 

Terasy: 418,1 metrov štvorcových 

Cena: Na vyžiadanie (pani Magdalena Svatková

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Späť
Zdieľať
Diskusia