Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 14:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Poď na Grape 2019 úplne zadarmo

REFRESHER
Uložiť Uložené

S ročným predplatným Refresher+ môžeš súťažiť o 2 lístky na tohtoročný Grape, ktorý sa bude konať 9. a 10. augusta.

Ako sa dostať na vypredaný Grape 2019 úplne zadarmo vďaka Refresheru?
Ako sa dostať na vypredaný Grape 2019 úplne zadarmo vďaka Refresheru? Zdroj: Filip Poreba

9. a 10. augusta sa bude konať obľúbený multižánrový festival Grape, na ktorý máš tento rok možnosť dostať sa úplne zadarmo vďaka Refresher+. Automaticky bude do žrebovania zaradený úplne každý, kto v čase výberu víťaza bude mať na svojom prihlasovacom účte aktívne ročné predplatné. Aktivovať si ho musíš do 28. júla 23:59.

Ak máš mesačné predplatné, v nastaveniach si ho na ročné môžeš zmeniť veľmi jednoducho. Okrem toho, že je 12-mesačné predplatné výhodnejšie, získaš tak možnosť zapojiť sa do súťaže o lístky v hodnote 138 € na festival, ktorý v súčasnosti hlási definitívne vypredanie všetkých vstupeniek na oficiálnej stránke. 

Pravidlá súťaže: 

1. Aktivuj si ročné predplatné Refresher+ do 28. júla 23:59
2. Automaticky budeš zaradený do žrebovania o 2 lístky na Grape 2019
3. Žrebovanie prebehne vo Freshnews, ktoré nájdeš  29. júla o 18:00 na YouTube

Ak chceš na piešťanskom letisku naživo vidieť mená ako Tove Lo, Rudimental, the Vaccines, CHVRCHES, Jon Hopkins, The Kooks a desiatky ďalších, je ideálny čas zapojiť sa do súťaže. Zároveň sa môžeš tešiť aj na atraktívny sprievodný program, obrovskú gastro zónu a už tradične aj špeciálny  festivalový dizajn. Taktiež nás môžeš prísť pozrieť do Refresher Zóny, kde sa budú konať diskusie aj koncerty. Veď to už poznáš. 

Žrebovať budeme v pondelkových Freshnews, ktoré nájdeš na našom YouTube kanáli 29. júla o 18:00. V prípade, že ťa nevyžrebujeme, pre užívateľov ročným predplatným bude ešte v rámci Refresher Benefitov k dispozícii obmedzené množstvo lístkov na Grape 2019, ktoré si budeš môcť uchmatnúť za kredity. 

 

Ako sa dostať na vypredaný Grape 2019 úplne zadarmo vďaka Refresheru?
Ako sa dostať na vypredaný Grape 2019 úplne zadarmo vďaka Refresheru? Zdroj: Filip Poreba
Späť
Zdieľať
Diskusia