Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2019, 18:59
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West odhalil stovky tenisiek Yeezy, z ktorých väčšina nikdy nevyšla

MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Raper v rozhovore pre Forbes uviedol, že jeho rad obuvi Yeezy je niečo ako Lamborghini medzi teniskami.

Vo videorozhovore pre magazín Forbes porozprával americký raper Kanye West o pozadí jeho dlhoročnej spolupráce s adidas a línii tenisiek Yeezy a priblížil jeho kreatívny proces navrhovania.

Ye prezradil, že drvivá väčšina inšpirácie pri tvorbe pochádza z jeho vlastných životných skúseností. Rovnako má na tom vraj podiel aj japonská dráma z roku 1988 s názvom Akira či automobil Lamborghini Countach vyrábaný v minulom storočí. Kanye dokonca vtipne prirovnal rad obuvi Yeezy k Lamborghini medzi teniskami.

Raper tiež exkluzívne pre Forbes odhalil rozsiahly výber jednotlivých tenisiek Yeezy, z ktorých približne 95 % doposiaľ nikdy neuzrelo svetlo sveta. Všetci sneakerheadi sa tak dočkali pohľadu na doposiaľ nezverejnené siluety, ktoré si však pravdepodobne nikdy nebudú môcť obuť. 

Kanye West odhalil stovky tenisiek Yeezy, z ktorých väčšina nikdy nevyšla
Zdroj: Forbes

Tento rozsiahly sortiment je jedným z dôvodov potvrdzujúci fakt, že do konca tohto roka by spolupráca medzi nemeckými tromi prúžkami a Kanyem mala dosiahnuť hodnotu 1,5 miliardy amerických dolárov. Táto cifra by sa mohla v nasledujúcich rokoch pritom ľahko zdvojnásobiť.

Ide o neuveriteľný úspech, vďaka ktorému sa za necelých 5 rokov fungovania dostáva do polovičnej hodnoty jeho azda najväčšieho konkurenta od Nike, 34 rokov starej značky Air Jordan. Je preto dosť možné, že sa do pár rokov dočkáme naplnenia vety, ktorú Kanye použil v skladbe Facts z roku 2016: „Yeezy, Yeezy, Yeezy just jumped over Jumpman.“

Kanye West odhalil stovky tenisiek Yeezy, z ktorých väčšina nikdy nevyšla
Zdroj: Forbes

Sleduj celý rozhovor a odhalenie utajených párov Yeezy

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Forbes (@forbes),

Domov
Zdieľať
Diskusia