Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hviezda seriálu Westworld kritizuje Stranger Things za hrubé správanie mužov k ženám

Hviezda seriálu Westworld kritizuje Stranger Things za hrubé správanie mužov k ženám
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY EVAN RACHEL WOOD STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Postava Jima Hoppera prekvapila mnohých.

Tretia séria Stranger Things je už v tejto chvíli za nami, no a podľa reakcií väčšiny kritikov a divákov môžeme skonštatovať, že sa naozaj podarila. Aj keď bez nejakých tých výhrad sa to nezaobišlo ani tentokrát. A pokiaľ si zaregistroval aj našu recenziu, tak už určite vieš, že jedným z nedostatkov bol podľa nás aj Jim Hopper (David Harbour), ktorého charakter sa oproti predošlým sériám značne zmenil.

Odporúčané
Sleduj Veca v kartónovom klipe na Dole Dole Sleduj Veca v kartónovom klipe na Dole Dole 10. decembra 2013, 11:21

Na túto skutočnosť tak trochu poukázala aj hviezda seriálu Westworld Evan Rachel Wood, ktorá sa vo svojich príspevkoch na Twitteri vyjadrila, že ženy by rozhodne nemali randiť s takým chlapom, akým je práve Hopper zo Stranger Things. „Extrémna žiarlivosť a zlosť nie sú lichotivé ani sexy,“ varovala herečka svojich fanúšikov.

Tí ju samozrejme upozornili, že ide len o seriál a jej reakcia je prehnaná, Evan Rachel Wood však mala odpoveď aj na toto. „Uvedomujem si, že ide len o seriál a že je zasadený do 80. rokov, no podobné správanie bolo neakceptovateľné už vtedy. A presne tam tým mierim. Ide iba o seriál a toto je len mierna pripomienka, aby sa to nestalo aj v reálnom živote,“ dodala herečka.

Následne sa ešte k Hoperovmu správaniu vyjadrila, že by určite nemala záujem o niekoho, kto kontroluje každého chlapa, s ktorým za žena pustí do reči. Správanie tejto postavy v tretej sérii dozaista prekvapilo mnohých, či ale reakcia Evan Rachel Wood nie je trochu prehnaná, to už necháme na teba.

Domov
Zdieľať
Diskusia