Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 11:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ruskí Simpsonovci: Otec alkoholik bije svoju vulgárnu ženu a polícia šikanuje obyvateľov

Ruskí Simpsonovci: Otec alkoholik bije svoju vulgárnu ženu a polícia šikanuje obyvateľov
Zdroj: youtube.com/ Lazy Square screenshot
FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Takto nejako by mohla vyzerať ruská verzia Simpsonovcov.

Známy seriál Simpsonovci nás veľakrát pobavil tým, ako trefným spôsobom poukázal na stereotypy (nielen) americkej spoločnosti. Umelec Lenivko Kvadratjić sa teda rozhodol natočiť animovanú verziu ruských Simpsonovcov, ktorá by zobrazila tú najhoršiu predstavu životných podmienok na východe Európy.

Životné prostredie zničili miestne továrne, fajčiaci školáci okrádajú mladších študentov, otec rodiny sa riadi heslom „kto nekradne, okráda svoju rodinu“, no a na konci dňa sa po práci stihne do krvi pobiť so svojou manželkou, zatiaľ čo ich syn vedľa v izbe droguje a dcéru šikanuje polícia.

Túto pravú ruskú idylku od Lažy Škvar Filma 2019 si na Youtube stihlo v priebehu dvoch dní pozrieť už viac ako milión užívateľov. „Taká je pravda. Malé priemyselné mestá v Rusku. Skvelé kreslené zobrazenie,“ vyjadril sa pod videom jeden z fanúšikov tohto kraťasu. A ako sa páčil tebe?

Domov
Zdieľať
Diskusia