Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 16:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogga vytáča výzva s odkopávaním vrchnáku, vymyslel novú. Máš niekomu do telefónu povedať „Shut the fuck up, bitch“

HUDBA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Legendárny raper už má dosť #BottleCapChallenge. Vulgárne opisuje, čo si o výzve myslí a vtipne reaguje novou, ktorú však, samozrejme, nemyslí vážne.

Internetová verejnosť sa aktuálne baví novou výzvou, ktorej cieľom je čo najzaujímavejším spôsobom odkopnúť vrchnák z plastovej fľaše. Za najlepšie sú považované tie kopy, ktoré sa dotknú len vrchnej časti bez toho, aby zamávali so samotnou fľašou. 

Aj keď sa väčšina Instagramu naozaj baví a pod hashtagmi spojenými s Bottle Cap Challenge nájdeme už stovky tisíc príspevkov, po pár dňoch sa našiel niekto, komu skutočne vadia. 

Snoop Dogg pridal na svoj oficiálny profil krátke, no predsa veľavravné video, v ktorom opísal svoje pocity z aktuálnej výzvy. Jeho slová snáď preklad ani nepotrebujú, keďže jednoducho chce, aby všetci prestali a zvyšok sú nadávky: „I'm sick of this fucking bottle shit, quit fucking kicking tops off bottles, you goofy motherfuckers.“

Legenda svetového rapu zároveň prišla aj s riešením. Snoop Dogg totiž vymyslel novú výzvu, v rámci ktorej stačí zdvihnúť telefón a povedať „Shut the fuck up, bitch!“ Celkové prevedenie ukazuje aj na ilustračnom videu. Samozrejme, z jeho strany ide len o ironickú poznámku, predpokladáme však, že by sa jeho fanúšikovia mohli chytiť. Nechajme sa prekvapiť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

New challenge.

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg),

Domov
Zdieľať
Diskusia