Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. júla 2019, 19:03
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bizarná penisová kamera, ktorá má zaznamenávať pohlavný styk, disponuje nočným režimom aj HD rozlíšením

TECH
Uložiť Uložené

Sexuálne hračky sú čoraz viac uletenejšie. Dokazuje to aj kamera, ktorá sa pripevňuje na mužský pohlavný orgán a zaznamenáva tvoj sex.

Ak si už niekedy rozmýšľal nad tým, že by si si chcel zaznamenať svoj pohlavný styk, pravdepodobne ťa potešíme správou, že po novom existuje už aj penisová kamera. Túto „dieru na trhu“ objavil britský predajca sexuálnych hračiek s názvom Julz, ktorý bizarným produktom chce pomôcť všetkým ľuďom zachytiť aj tie najintímnejšie chvíle.

Kamera sa nachádza uprostred rozťahovateľného prstencového zariadenia z elastického silikónového materiálu, ktorý bol navrhnutý tak, aby do neho dokonale zapadol každý typ mužského pohlavného orgánu.

Výrobok je navyše navrhnutý takým spôsobom, aby zadržiaval krv v penise, a tým sa postaral o dlhšie trvajúcu erekciu. Zariadenie môže tiež prísť do kontaktu s tekutými lubrikantmi. Kamera je odnímateľná a váži len zanedbateľných 15 gramov.

Bizarná penisová kamera, ktorá má zaznamenávať pohlavný styk, disponuje nočným režimom aj HD rozlíšením
Zdroj: Julz

Svoj sex môžeš dokonca vysielať prostredníctvom živého vysielania vďaka jednoduchému prepojeniu so smartfónom. Spárovanie funguje prostredníctvom aplikácie Cock Cam dostupnej na platformách Android aj iOS. Na svoje si pravdepodobne prídu najmä amatérski pornoherci.

Sexuálna hračka má integrované Wi-Fi pripojenie a disponuje 720p HD rozlíšením či nočným režimom vďaka šiestim malým infračerveným svetlám. Výdrž batérie by podľa výrobcov mal byť až 90 minút na jedno nabitie. Za bizarný produkt si spoločnosť pýta 136 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia